keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

12.To be or not to be

Sori tää kirjottelu on taas vähä jääny, ku en oo keksiny kuvattavaa tai mitään kirjotettavaakaan. Mutta voisin täs kirjotella jotain mitä on tapahtunu:
Lauvantai(2.6.):
Päättärit med. vesisade! KESÄLOMA!! Vihdoin ja viimein seki sit alko mut aika huonossa säässä.Sit oli kans äitin synttärit ja käytiin kans äitin ja Jasminin(mun siskon) kaa Nummellassa (cittarissa).
Sunnuntai(3.6.):
Käytiin iskän ja Jasminin(mun siskon) kaa Kihniössä(= se on jossai pohjanmaalla päi mut tuntu silt et olis jossai Oulus o.o) kattoo iskälle motskarii(=moottoripyörää) jonka iskä sitte osti. Se on semmone Honda Deauville(laitan kuvan jos löydän). Paluu matkalla sit käytii kans Ideaparkis. :) Ei sekään mitenkää kovin ihmeellinen ollu.
Maanantai(4.6.):
Mulla oli mopon eka ajotunti. Se meni ihan hyvin. Harjoteltiin vaa joitain niitä käsittelykokeen tehtävii. Iltapäivästä lähettii iskän, Jasminin(mun siskon) ja Janin(mun veljen) kaa Espooseen johonki All Star Outlet myymällää ostaa motskari varusteita. Jani osti takin, hanskat ja kypärän se tilas ku ei ollu kokoi. Iskä osti mulle ja Jasminille(mun siskolle) takin, hanskat ja housut ja Jasminille kypärän(mulla on jo ku oon sill skoballa ajellu).
Tiistai(5.6.):
Se mun mopo opettaja oli kipee ni ei ollu ajotuntii joten olin vaa kotona ja yritin kuvaa jotai randomii mut ei siit tullu yhtää mitää. Käytiin ajelee silla iskän motskarilla ja oli ihan sairaan kivaa. P.s. Oli eka kerta ku olin motskarin kyydis!
Nyt sit oon vaa ollu ain kotona ja ollu koneella ja kuunnellu NRJ:tä ja nauranu ain aamusin noille Aamupojille(Anssi & Renne).

Tällane se iskän motskari on.(kuva netistä)
Täss sit yks biisi mist aloin tykkää!
Täss sit joku random kuva.
Joo hehkutan kesälomaa ku sitä on menny jo joku viis päivää. Miks ei vois paistaa aurinko ja olla lämmintä nimittäin nyt ei oo yhtään kesäfiilis. Toivottavasti ees ens viikol olis lämmin, koska viikonloppuna pitäis taas sataa vettä. :( Tämä tässä, loput kirjeessä! :) (onnee jos jaksoit lukee)

1 kommentti: