torstai 3. toukokuuta 2012

4.Music is my GALAXY

Taas tämä sama ongelma eli mulla ei ole mitään kerrotavaa teille mutta kuvia olis. :) Tää on jo mun neljäs bloggaus ni voisko vaik kommentoida jotain ni tiedän et lukeeko tätä kukaan etten vaa turhaa kirjottelis et mulla ei oo mitään kirjotettavaa ja sit kuitenki keksin jotai kirjotettavaa. :) Olis kyll todella kivaa jos alkaisitte lukijoiks ja kommentoisitte jotakin. :) Vähän eilisen kirjotuksesta. Eli mun feissi palo sillo tiistaina ja oli eilen punane mut tänää se oli jo ruskettunu. :) Mun isosisko (=Jasu, lempinimi) oli käyny eilen terkalla ni se terkka oli sanonu et se ruskettuu siit ajan myötä ja punostus häviää. Voisin nyt sit laitella niitä kuvia vuosien takaa. :)
 Arpa <3
 Karkki hämäri.
 Ystävänpäivä leivos.
 Ihan parhaat kirjat mitä oon nyt tässä vähän ajan sisällä lukenu. Toi 13 lahjaa ni luin sen äikän työtä varten ja toi Muotimatkaaja Titanicin kannella vapaa-ajalla.

 Marian kamera koru!
 Viron torilta viimevuonna!
 Samoten Virosta viimevuonna!
 Viron laivalta otettu!

 Viime kesänä Tuurista!
 Tuurista!
Keskisen suihkulähteet ja talooki näkyy!
Ei tässä näitä kuvia tullukaan paljoo nimittäin vanhan kameran kuvat oli kadonnu johonki mystisesti ni en sit voinu laittaa niitä joka on ihan sairaan ärsyttävää. Tämä tässä loput kirjeessä! :)

2 kommenttia: