sunnuntai 15. joulukuuta 2013

53. Tulkoon joulu

Mulla ei oo mitään ideaa mitä kirjottaisin mut pakko on nyt jotain keksiä !! Viime yönä oli satanu lunta ni oli kiva aamulla herätä siihen ku maa oli valkonen mut nyt se sitten taitaakin sulaa taas pois : / Tiistaina meillä oli sellane kattaus päivä Nummelan Luksiassa. Siellä meni ihan mukavasti. Koulukuvatkin saapuivat vihdoinkin. Tästä tulee nyt tällane ihme postaus ku kerron vaa mitä on tapahtunu ni yhteen pötköön : D.


Löysin just tän biisin youtubesta ni on muuten aivan ihana versio tästä biisistä. Tulee just sellanen täydellinen joulu fiilis. Joulu aatto, lunta sataa hiljalleen, kuusen alla lahjat ja sen ainoat valot valaisee hämärässä tuvassa ja riisipuuro kiehumassa ja jouluruoat ja kynttilät pöydässä.

Tän viikon kynnet. Nää kynnet mitkä lakkasin nyt viikonloppuna ni pistän kuvan sit ens viikonloppuna ku en nyt jaksa enää alkaa kuvailemaan : D

Ens viikko enää koulua ja sit ansaitulle joululomalle !! Tää syyslukukaus mikä ollaan nyt käyty ni on menny kyl iha hirmu nopeesti. 1 ja 2. jaksot vaa vilahti. Olihan niitä päiviä ku tuntu et aika menee hirmu hitaasti mut nyt ne on menny. : D  No sain tehtyä jonkunlaisen postauksen.

Hyvää joulun odotusta kaikille !! Enää 9 yötä jouluun !! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti