sunnuntai 24. marraskuuta 2013

51. Tee meid viib kaugele tagasi aega

Tällä kertaa otsikko viron kielellä. Tie meidät vie kauas takaisin ajassa näin suomennettuna. Mari-Leen:in- 1987 biisistä vähän muunnellusti nuo sanat, jos nyt joku olisi myöhemmin halunnut tietää mistä keksin tuon otsikon ( :
    Eipä tässä ole mitään kummempia taas tapahtunut niin tuli taas vähän taukoa. Kuviakaan ei saa otettua muuta kuin salaman kera, koska kun koulusta silloin puoli neljältä pääsee niin alkaa olla jo pimeetä.
    Viime viikon sunnuntaina käytiin vähän shoppailemassa Sellossa niin siltä reissulta sitten Prismasta ostin kaktuksen mikä on Vespa "ruukussa". Mullahan on skootteri ni tuo oli sitten sellanen ihana mieleinen kasvi minkä saattaisin saada pysymään elossa tällä kertaa : D Sitten Cybershopista ostin 5mm tunnelin sitten vasempaan korvaan niin nyt on sitten molemmissa 5mm tunnelit. Viime vuonna syksystä siis veytin ton oikeen korvan rei'än.
    Niin ja tän viikon keskiviikkona meillä oli koulukuvaus koulussa. Se meni iha kohtuu hyvin mun mielestä. Joo tosi outoo, että amiksessa oli vasta nyt nuo kuvaukset mutta eipä voi mitään onneks kuvattiin sisällä.
    Torstaina olisi pitänyt olla Atk- koe mutta opettaja oli sairaana niin ei sitten sitäkään ollut ja vapaata 8-12.15 asti ja sen jälkee enkun tunti. Ensi viikolla sitten maanantaina enkun koe, keskiviikkona ruotsi ja taulukkolaskenta, torstaina atk ja ammatti matikka ja perjantaina matikan perusteitten koe.
    Nyt ku noita kokeita ens viikolla on ni yritin tehä sellaset sanomalehti kynnet, mutta eihän se muste näkyny kynsissä ku turkoosin vihreetä kynsilakkaa pohjalla.. : // Mut kyl mä näihin viel jotain keksin. Vielä pitää lukee tohon enkun kokeeseen ni kuvat ja heipsun ! ( :

 Tää vaan on niin ihana !! ♥
 Päätin sit myös ottaa kuvan näistä mun puhelimen kuorista : )
 Hieman kuihtunut ruusukimppu
 samasta kimpusta tämäkin kuva
 Viime viikon perjantaina (15.11.) koulussa oli kahvia ja porkkanakakkua jollain kuorrutteella jälkkäriks 
varmaa mun nimppareitten kunniaks : D
 Tän kuoren lahjotin Petrille ku sain ton toisen britti kuoren. Tästä en tykänny ku tää oli umpi kuori ni lataus johto ei sit kestäny kunnolla kiinni ni meni hermot. 
 Sit kuvia perjantai illalta ku noi jouluvalot sytytettiin
Puhelin laatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti