sunnuntai 3. marraskuuta 2013

50. Sä luulet, että on tarkoitettu ettet onnea kohtaa. Miten saisin sinut uskomaan kaikki muuttuu vielä parempaanMyöhästä Halloweenia näin aluksi ja anteeksi pitkästä postaus tauosta. Ei vaan ole tapahtunut mitään mistä kirjoittaa. Halloween kynsistäkin "unohdin" ottaa kuvan. Voisin tehä tästä tämmösen biisi postauksen samalla ja kertoa nyt jotain mitä on tapahtunut. : D 
    No tuosta biisistä^ sen verran et toi on tosi ihana ja mulle ainakin tuli kylmät väreet kun kuuntelin sitä. En malta oottaa sinne asti, kun se levy tulee myyntii.


Tän biisin kautta voisin vaikka kertoa, että täällä Lohjalla vietettiin nenäpäivää keskiviikkona (30.10.) torilla. Siellä soi musiikki, joku tyyppi kerto jotain tästä nenäpäivästä ja jotain muuta se pölisi, sit oli kojuja jotka keräs rahaa siihen nenäpäivä juttuun ja sit siel vaa hengailtii. 


Tää on vaa niin paras biisi !! Monestikkohan oon sanonu et joku biisi on kaikista paras ja mikään ei voita tätä.. Varmaan aika monesti ja ehkä liiankin monta kertaa : D Propsit Martin Garrixille tän biisin tekemisestä. Pakko soittaa aina ainakin kolme kertaa putkeen.


Avicii tekee tosi hyviä biisejä. Jotenki nää aina vaan on niin hyviä !! : D


Cheekiltä piti laittaa tähän kolme biisiä, koska en osannu päättää minkä laittaisin. Oisin voinu laittaa vaikka kuinka monta biisiä mut nuo nyt tällä kertaa. 


Lopuks mun on pakko pistää tää biisi. Oon kuunnellu tätä nyt jo muutaman viikon oottaen lunta. Tänää sit totesin et kuha joulukuus olis lunta jossai vaihees. Ku oon kuunnellu tätä biisii ni oon ajatellu et kävelen kaupungilla illalla ku on pimeetä ja kaikkial olis pelkästää jouluvaloja ja sit satais hiljallee lunta ni se ois sellane täydellinen talvi-ilta.

Tämä postaus tässä. Hope you like it ! : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti