maanantai 21. lokakuuta 2013

49. You and me could write a bad romance

Menipäs toi syysloma nopeesti ! Maanantai- tiistai oltiin siellä Viking Gracella ja sit keskiviikosta nyt tähän päivään oon ollu kipeenä et suurin osa lomasta meni sit sairastellessa. Piti jo viime viikolla tehä postausta tosta laiva matkasta ja sit viime viikonlopusta mutta ne molemmat tulee nyt sit tähän samaan. : D
    Eli ensiksi siitä laivamatkasta vähäsen. Laiva siis lähti Turusta vasta 20.55. Ihan ensiksi ku päästiin laivaa vietii tavarat hyttii ja lähettii kahville. Sitte vasta illalla kierrettii se kauppa mutta ei sitten ostettu sieltä vielä mitään suuria ostoksia vaan limua ja sipsejä. Sen jälkee sitte lähettiin kiertelee sitä laivaa ympäri et mitä kaikkee siellä on. No ei siellä paljoo menoo ollu ni jäätiin vaa kuuntelemaan musaa jonnekkin.
    Aamulla herättiin kai seittemältä aamupalalle. Aamiaisella tietysti mentii ikkuna paikalle ja katottiin ku kaikki bussit meni Slusseniin tai ne ei ollu linjalla. Oli se kyl aika awkward fiilis kattoo sitä. Päivä meni muuten sit tosi hyvin . Ei tästä nyt oikeestaan ollu paljoo kerrottavaa sellasta ihan perus risteilyhän se oli ni kuvien kera voin kertoo vähän lisää. : )

 ♥
 ♥♥

 Ihanat kengät mut miesten..

 Guess

 Jotain random kuvailuu siel kaupassa : D
 Täs oli jotain laivan henkilöstön esittelyä
 Aamuyöstä esiinty Meiju Suvas

 Baltic Queen
 Gabriella
 Elastinen esiintymässä Gracella 29.11.
 Cheek oli 17.10. ja tälle risteilylle mä oisin niin halunnu päästä !!
 My own Our Moment parfume ♥♥♥
 Enjoying life 
Sain tän palkinnoks musavisasta missä piti arvata biisejä : )

Nyt sitten siitä viime viikonlopusta. Sunnuntaina kauppakeskus Kaaressa Robin jako nimmareita ni mentii sinne. Se aukes 12.00 ja siel oli jo sillon jonossa hirveesti ihmisii ja Robin tuli sinne vast 14.00. Kierreltii siel sit jonkun aikaa ennen ku mentii jonottamaan. Olihan se ihana nähdä iha livenäki eikä vaa musa videoissa ja tv:ssä. Se oli jotenki huikee tunne mennä siihe ja saada siltä se nimmari : D No mut ei se viikonloppu sen kummempi ollu. 

Yks kuva nyt saa riittää Robinista ku tää oli nii onnistunu : )

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida! :D Ihana toi mansikkadrinksu, minkä niminen juoma? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en kyl yhtää muista : D joku strawberry se oli : DD

      Poista