tiistai 8. lokakuuta 2013

48. Leaves falling down, falling side by side

Tänää ku menin kouluu ni sain ihanan yllätyksen. Anitta oli neulonu mulle sellaset ihanat siili lapaset !!! Ne on ihan tajuttoman suloset !!
    Sitte viime lauantaina (5.10.) ku käytii Hesas ni tarkotuksena oli käydä Jameralta ostaa mulle koulu kirjoja mut sit sain suostuteltuu iskän viel lähtee kiertelee vähä Kamppii ja Foorumii. Kamppiin avattii just sinä päivänä se One Direction kauppa. Sinne oli jonoo viel kympin jälkee ku mentii sinne vaik se aukes jo 9.00. Sitte ku päästii sinne kauppaa sisää ni vähä petyin ku se oliki niin pieni. No sitte kierrettii se ympäri ja katteltii mitä kaikkee siel on. Ne kaikki tavarat oli sellasen tiskin takana ja sit siin oli myyjiä joille piti sanoo mitä haluu sielt. Sellaset pahvinuket makso 30€ niin vaik kui moni osti sellasen ja joillai oli tyylii kaks niit !! Kui niil riitti rahaa niihi ?!?! Kattelin sit siin niit tuotteita et oisko siinä mitää kiinostavaa ostettavaa. Yhen hupparin bongasin minkä sit ostin ja seki makso 50€ !! Törkeen kallista mut ainaki se oli mieleinen.
    Kampin ja Foorumin kierrosten jälkee käytiin Stocmannilla, koska halusin haistella sitä Our Moment hajuvettä. No sehän oli ihan törkeen hyvän tuoksune mut seki makso 40€ ni en sitte saanu sitä. : /
    Käytii sit viel paluu matkalla Ikeassa ostaa kynttilöitä. Nyt ku tää syksy on pitemmällä ni on kiva aina illalla pistää yks tuikku palamaan. : ) Toisaaltaan en kyl tykkää tästä syksystä ku tulee pimee ja on kylmä mut lehtien värit on nii ihania. Talvee kyl ootan en tiiä miks ku sillo on viel kylmempi. Tää mun syksyn vihaaminen varmaa johtuu siitä ku oon syntyny keväällä ni kevät ja syksy on vastakohdat ni tähän tulokseen mä oon tullut. : DD
    Ens viikolla on vihdoinkin syysloma !! Heti maanantaina laivalle ja sille Viking uudelle laivalle Grace:lle. Pääseepä senkin nyt sitten katsastamaan millainen se on. : )

 Kuvia sieltä One Direction kaupasta 


 Sitten tämä huppari. Edessä on tollanen kuvio..
..taskussa logo..
..ja takan tollane siluetti.
 Kynsistäki kuvia..
 ..tää on ihana tällanen tekstuuri (hiekka) lakka..
 ..viel ihana nimiki tällä lakalla : ) Tää makso Prismassa 8,70€
Sit viel nää lapaset : ))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti