lauantai 1. kesäkuuta 2013

39. Päättärit

Mistä sitä alottas ku en oo kerenny postailemaan ton tetin takia ja muutenki ollu hirveetä kiirettä kokoajan.? No, torstaina (16.5) käytii picnicillä rannassa Wilman, Marian ja Janinan kanssa. Aurinko paisto ja hauskaa oli ni mikäs siinä sitte. : ) Sitte perjantaina (17.5.) käytii luokan kanssa Ismetissä syömässä. Siinä oli meijän hieno "luokkaretki". Lauantaina (18.5) käytii Mariankaa Hesas. Siel sit etittii meille päättäri mekkoi mut ei niit löytyny. Käytii kans Itikses ja Linnanmäellä. Itiksee oli tullu NewYorker josta löysin kaks ihanaa paitaa. Linnanmäellä me ei muuta tehty ku syöty meijä eväät ja chillailtii.
    No sitte maanantaina (20.5) alko tetti. Eka päivä meni vähä hiljasesti mulla ja Matulla mutta mukavaa oli. Jokainen päivä oli jotenki erikoinen ja kiva. Siitä sitte alettii tutustuu niihi meijän työtovereihin. Perjantaina oli vika päivä jota ei oikeesti voinu uskoo, koska ei kaks viikkoo voinu mennä noi nopeesti !! Meil oli Matunkaa kyll kivaa siellä !! : D
    Tänää oli sit päättärit ja peruskoulu on nyt sit ohi. Iha vapauttava tunne se oli päästä tosta koulusta pois.
Siinä tiivistettynä mun muutamat menneet viikot ja niitä kuvia taas nyt. : ) ja ps. mul ei oo yhtään sellane fiilis et kesäloma ois alkanu. En tiiä mist tää johtuu mut ärsyttää..
 Puhelimien koko vertailua : DDMun fiilis ku pääsin NewYorkerii : D Toi kuva oli siel seinällä

Kasattii grilli tetissä ; DD
Noi paketit oli siistei ku ne jatku tollee hassusti : D
Erittäin kiinnosta MB lehti : DD 
 Muutama
glitter
ruusu : )
Hyvää kesälomaa kaikille !! : ) ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti