tiistai 14. toukokuuta 2013

38. YSIENPÄIVÄ

No siis mulla oli ajatuksena, että postaisin joka päivä tällä viikolla jos ois riittäny aihetta ja kuvii mutta eiline meni mite meni ni en sitte kerenny. Äitienpäivää vieteltii Varkaudessa. Lähettii lauantaina siinä aamu kasin maissa ajelee. Oli muuten aivan jumalaton sumu !! No perille kuitenki päästiin. : ) Kuvailtii siellä sitte siskonkaa illemmalla ku sinne metsän reunaa tuli sellane hieno sumu. : D No mut joo, tästä päästiinki siihen, että mun ois eilen pitäny niitä kuvasia laittaa tänne mut en kerenny muokkaa ku osan niistä. Joo, halusin muokata niitä kerranki : )
    No tänää oli sit meijä koulus ysienpäivä !! : )) Aamukasiks mentii valmistelee meidän asui Wilmsterin ja Marian kaa. Ysiltä meillä vasta oikeesti alko. Sit positiivista ainaki oliv se et jokane meijä luokkalaisista oli pukeutunu !! No sit oli se varsinainen juhla. Alussa oli sellane näytelmä ja sen jälkee harlem shake. ( tästä laitan videoo sitten myöhemmin)
    Tällä viikolla meijän pitäs Marian kanssa mennä johoki picnicille. Se on ollu meijä perinne seiskasta asti. : ) Päivää ei olla vielä päätetty mut sieltäki tulee sit niitä kuvia. : D
    Tää nyt saattaa kuulostaa vähän tyhmältä mutta oon ajatellu jotain kysymys postausta, linkkaa blogisi juttua tai jotain kilpailuu mutta kun teitä lukijoita on vaan 5 ni ei se taida ihan onnistua. Toine olis se jos värväisitte lukijoita tälle mun blogille ni voisin jotain tollasta pientä kilpailuuki pitää. Miltäs kuulostas? Ja sit kommentteja saa oikeesti lähettää niitä nyt ei oo oikeen tullu mut olis kiva tietää mitä pidätte tästä mun blogista ja ylipäätään. : ) Mut eipä mulla muuta ni jos niitä kuvia taas.. : ))

 Wilmsteri
 Maria
 Jannica ja Matu
 Linda
 Erika

 Evustin
 Matu 
 Tiia
Mun kynnet ( :
 YKO:n juttua tehdessä löytys : D
 Kuviksen tunnit...
 : D
 Varkauden Teboil "tepsi"
 Pelattii vähä nintendoo..
 ..
Jep !
Täs oli sit tää mun asu..
P.s. Oon lisänny toho oikeeseen sivuun ton mun weheartitin ni sielki voi seurailla jos tahtoo ( :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti