sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

37. All I want is a place to call my own

Tähän alkuun biisi jota oon popittanu tän päivän.

Taas täs menny muutama viikko viime postauksesta mutta kun kokeita on nyt sattunut olemaan niin paljon niin en ole kerennyt postaamaan. Tälläkin viikolla oli neljä ! Positiivista on se, että enää kolme viikkoa koulua ja sit tetti kaks viikkoo. Mut näihinki kolmeen viikkoon sisältyy lisää kokeita ja jotain tutkielmia ja sanomalehti projektia. : D Maanantaina on taas matikan koe ja torstaina ruotsin just vapun jälkee.. No ehkä tästä selvitään.
    Perjantai lauantai välisen yön olin sit Marialla. Iha jees oli mennä niille ku sato vettä !! : DD No mut oli meil kuitenki hauskaa. Tehtii mikrokakkuu, valokuvailtii kaikkee randomia, kiharrettii hiuksia, muokkailtiin kuvia ja katottiin Pitch Perfect joka oli hyvä leffa ! : D No sit lauantain ku lähi pois ni Maria lähti kans kaupunkii. Matka meniki mukavasti auringon paisteessa ja musiikkia kuunnellessa. Matkan varrelta etittiin jotain geokätköö mut ei me sit sitä löydetty tai Maria ei löytäny ku mä vaan istuin siel. Käytii sit myös ABC Grillimarketis mikä avattii perjantaina.
    Ehkä täs nyt oli tarpeeks tekstiä ni kuvien vuoro taas. Tänään pidin sit sellasen kuvaus session kotona et saisin just tähän postaukseen kuvia. : ) Enjoy !

 Sain laivalta tuliasii : )
 Täs on jotain toffee karkkei..
 ja täs on kitkatteja : )
 Koulussa itse tein tän laukun : )

 Wilmsteri maalas tän ruukun mulle : )

 Saintpaulia

 Happy Cat viini pulloja. Kaks täyttä ja loput on ostettu tyhjinä 

 Toine saintpaulia joka jo kukkii : )


Molemmat ostettu Virosta : )
 


 Löysin tällasen tekstin mun synttärilahja paperipussista : )

Täs mä sill aikaa ku Maria etti geokätköö : ) + täs näkyy noit kiharoit vähä
Sit tää meijän hieno yhteis kuva + kiharat : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti