Pohja: (22-25cm halkaisijaltaan oleva vuoka)
4 kananmunaa
1½ dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1. Voitele ja jauhota vuoka (itse jauhotin vehnäjauhoilla mutta korppujauhot käy yhtä hyvin)
2. Vaahdota munat ja sokeri
3. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon
4. Paista 175c 30-60 min (riippuu uunista, tarkastele kakun pintaa milloin on ruskea)
Valkosuklaa-nougatmousse (Blå Bandin valmisjauhepussi paketti)
vadelmia
Täyte 2: Suklaakreemi (Kakun ja marsipaanin väliin)
175 g taloussuklaata (oman maun mukaan tummaa- tai maitosuklaata)
50 g margariinia tai voita
1/3 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl tomusokeria
1. Sulata suklaa
2. Sekoita margariini ja tuorejuusto tasaiseksi massaksi
3. Lisää sula suklaa ja tomusokeri koko ajan vatkaten ja vatkaa kunnes kreemi on kuohkeaa
Ton marsipaanin alla on siis se suklaakreemi ihan koko kakun päällä.
Ready! Toivottavasti ohjeesta on apua niille jotka haluavat kokeilla tämmöisen tekemistä. :) Itse voin suositella tämän tekemistä sillä itse ainakin pidin ihan hurjasti tästä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti