keskiviikko 26. helmikuuta 2014

60. Älä murehdi huomispäivästä vaan nauti tässä ja nyt kaikesta tästä, joka sinulla on

No joo toi otsikko oli siis mun yhen päivän horoskoopissa oisko ollu ilta-sanomien mut mun mielest se oli nii osuva ni se pääty otsikoks. (:
    Tää helmikuu on menny tosi nopeesti. En tiiä johtuko se tosta viime viikon lomasta vai ihan vaa siitä, että on vaa 28 päivää koko kuussa. Mut anyway.. mul kävi niinki huonosti et olin ton loman kipeenä enkä oikee voinu koko lomasta nauttia mutta laiskoteltua tuli kyllä ja rentouduttua. Suomiki jäi Olympialaisissa jääkiekossa pronssille mut on seki parempi ku ei mitää (ja kaikkihan tän varmaa jo ties mut kerroin kuiteski). Mut lomasta viel sen verran et oisko ollu keskiviikko ku äiti pyys mua mukaansa auto kaupoille ja sieltähän sitten löytyi sellanen minkä äiti halus ostaa ja vaihdossa meijän vanha auto jäi sit sinne autokaupalle. Oli se aikasemmi käyny jo kattoo sitä mut halus sit tietää mun mielipiteen siitä. :)
    Työssäoppimisessakin sujuu kaikki ihan hyvin. Alkaa oppimaan jo niitä asioita eikä tarvii kokoajan olla kyselemässä apua. Sit huomasin jo eile et kevät alkaa tulee ku lumet sulaa. Nyt vaa viel lämpöasteita vähä enemmä ni voi kaivaa skobanki tallista ja päästä ajelee. : )

 Tässä meijä uus Toitsku :)
ja kynnet. Alla flormarin summer lakka ja päällä seppälän glitter lakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti