maanantai 27. tammikuuta 2014

58. Get up out the dark and open up your eyes you'll discover there's a world outside

Löysin youtubestä union j:iin albumin ni se on iha sairaan hyvä et suosittelen kuuntelemaan. Tossa nyt yks biisi siltä albumilta. : )

Täs on taas vierähtäny pari viikkoo viime postauksesta. Ens viikon torstaina ku alkaa 4. jakso ni alkaa myös työssäoppiminen. Ku aattelee sen kaheksa viikkoo mitä on siel työssäoppimisessa ni tuntuu lyhyemmältä ajalta mitä olis koulussa sen yhen jakson. : D
    Tänne blogin puolelle en ookkaa viel kertonu et voitettiin Radio City:n kilpailussa kaks lippua MP-messuille mitkä on nyt tän viikon loppuna 31.1.-2.2. Iskä pääs viel sinne radio lähetykseen ku ne soitti sieltä. : ) Puhuttiin tosta just aikasemmi et tänä vuon ei mennä sinne ni tuli sit iha surulline fiilis ku kuitenki halusin mennä mut sit voitettii noi liput ni päästiinki sinne ni sit olinki iha ilonen taas : D
    Eipä täs taas muuta ni laitan muutaman kuvan parista viime viikosta ( :

Nää oli viikon kaks kynnet. Nimettömissä ja peukuissa oli pohjana musta lakka muissa oli valkonen. Ja sit tietty graffitit päin vastasien värien päällä : )

 Tässä nää MP-messujen liput : )
 Viime viikon avaruus kynnet. Vähä huono tää kuva mut jotai avaruus meininkii niis oli
 4 bingoo, iha semi jees. Työyhteisön pelisääntöjen tunnilla vähä pelailtii.
 Tän hetkiset kynnet
 Tykkään näist iha sairaasti! Mut nää ois ollu kivat geelikynsinä
 Tällane liukuvärjäys sininen glitter lakkaus
 Joku laguunin sininen toi kai on
 Jos joku ei siis viel hoksannu kuvista ni lyhensin taas kaikki kynnet iha lyhyiks.


Sitten tää kakku mikä tehtii eile äitin kaa. Täst tuli ihan täydellinen ainaki mun mielestä. Välissä on valkosuklaa-nougat täyte ja vadelmia. Marsipaanin ja kakun päällä on suklaakreemi. Eka kerta ku marsipaanilla mitään tehtii ni onnistu kyl tosi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti