maanantai 6. tammikuuta 2014

56. I'm gonna show you all what I'm made of

Päivät menee nii piru nopeesti, vaikka ei olekkaan mitään tekemistä. Tuntuu et aika matelee eteenpäin mut ei sitä huomaakkaan ku ilta on jo tullu. Ja tää loma on menny tosi nopeesti vaik on ollu tylsää ja ei mitään tekemistä ollu mut huomenna jo takas kouluun.
    Tää uus vuos on kyl alkanu erittäin hyvin. Lauantaina (4.1.) käytiin Tallinnassa loman lopun kunniaks vähä ale ostoksilla. Pakko myöntää et oli muuten mahtava reissu. Oltiin siis siskon ja äitin kanssa siellä kolmistaan. Aamulla laiva lähti klo 8.30 ja klo 21.45 oltiin takasi Helsingissä. Mun suuret ostokset oli yhet farkut, kaks kynsilakka ja kaks putsausainetta. : D Toinen on siis ihan normi ja toine on sellane purkki missä pyöritellään kynttä ni se lakka lähtee pois. Siel sisällä on sellaset vaahtomuovia ja niissä on sitä poistoainetta. Mut mulla oli aika kämäset ostokset ku ei oikeen löytyny mitään mitä oisin halunnu tai sit jos oisin jotai halunnu ni oli liian kallista. Kaubamajassa ois ollu mielin määrin O P I:n ja China Glazen lakkoja mut ne on aika hintavia ni en niitä alkanu hamstraamaan itselleni vaikka tosi nättejä lakkoja oli mitä oisin halunnu. Oli myös muitakin lakkoja mitä olisin voinu sieltä kotiuttaa itselleni. 
    Totesin just, että mun täytyy tehä joku kuva postaus noista joulun seudun kuvista ja jostain muista mitkä mä oon unohtanu mutta nyt vaan niitä Tallinnan matkan kuvia ja uuden vuoden kuvatkin sitten vähän myöhemmin.

 Vanhassa Tallinassa oli se joulu tori ni siellä oli poroja : )
 Viron vapaussodan (1918-1920) muistomerkki

 Nää oli veikeen näköset : D
 Bussi pysäkki Tallinnassa


Tässä nämä lakat
O P I:n liquid sand
Viva la Diva - 70
Tässä nää poistoaineet

Siinä nyt muutama kuva Viron reissulta. Seuraavassa postauksessa on luultavasti sitten vaan kuvia näin ilmoitusluontoisena asiana. : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti