maanantai 15. heinäkuuta 2013

42. Viro 12.-14.7.-13


Ei tohon Viroon kyllästy ikinä. Aina löytyy jotain uutta nähtävää. Toi viikonloppu meni ihan liian nopeesti. Pakko myöntää, että oli paras Viron reissu mitä on tullu tehtyä.
    Koko laiva matka Tallinnaan päin oltiin kannella. Se kaks tuntii kestävä matka meni aika nopeesti. Ei ollu tylsää. : D Huomas kyll et oli ollu siellä kannella ku maihin päästiin ni hiukset oli iha sekasi.
    Terminaalista lähettiin taivaltamaan meijän hotellille päin. Navin mukaan sinne oli joku puoltoista kilsaa eli ei kovin pitkä. Sit se oli ihan kiva ku meil oli ylimmäs kerroksessa huone ni kiivettii sinne sit 89 porrasta kera matkalaukkujen. Kattohuonesto oli jees. : )
    Kun oltii oltu vähän aikaa siel hotellilla lähettii syömään ja käymään kaupassa sillä siin huoneessa oli sen verran hyvä keittiö et päättettii ite tehä aamiaista.
    Lauantai aamupäivä kierreltii vanhaa tallinnaa ympäri. Melkei jokasen kulman takana oli joku terrassi ja porukkaa riitti. Tietysti ku siel oli meripäivät. Iltapäivästä sit kierrettii keskustan kauppoja. Illemmalla mentii viettää aikaa yhelle katselupaikalle (mikä oli aika korkeella) siellä vanhassa tallinnassa. Sieltä näki sataman ja sit hirveesti niitä talojen kattoja.
    Sunnuntain kierrettii vähän niitä sataman kauppoja ennenku laiva lähti. Satamassaki oli paljon porukkaa just niitten meripäivien takii. Silja Europalla tultii takas ja sil meni 3,5h. Se laiva on iha surkee nykyään ku se menee tota Helsinki-Tallinna väliä risteilynä 22h. Europa oli parempi ku se meni Turku-Tukholma väliä miniristelynä 23h. Sillo siinä savupiipussakin oli se hylje.

 Shrek ja sen pose ja aasi : D Pakko ostos !! ♥

 "Nimeänsä myöten suomalainen"... ja p'skat tuol on viron lippu ja ei työntekijätkää puhu kunnolla suomee. Käyty on.
asiallista (Y)

 Protestoin edelleen tätä vastaan

Oli niin paljon parempi ku tuol piipus oli hylje ja kyljessä luki Silja Line.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti