keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

63. Because I'm happy...

Ihan näin aluks pakko taas todeta, että tää huhtikuukin on menny tosi nopeesti. Pääsiäislomakin meni ihan hujauksessa ohi. Keskiviikosta perjantaihin olin kipeenä mutta onneks sain sit nauttia niidenkin päivien sijasta lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina.
    Tossa pari viikkoo sitten sunnuntaina (6.4.) käytiin Ideaparkissa shoppailemassa. Kerran olin siellä aikasemmin pikasesti käyny pyörähtää. Nyt kun oli koko päivä aikaa niin olihan se ihan massiivisen kokonen paikka. En ees voinu kuvitella et se on nii iso!!
    Heti ensimmäisellä viikolla työssäoppimisjakson jälkeen oli torstaina  Lahdessa taitaja 2014 messut mihin meidän piti mennä katsomaan. Neki oli kyllä tosi isot. Kierreltii siellä jonkin aikaa ennen ku kyllästyttiin ja lähettiin keskustaan pyörimään. Olihan se kyllä ihan mukava päivä mutta bussi matkat oli yhtä tuskaa. Kaks tuntia molempiin suuntiin. Meno matkal sai nukuttuu vaivaset 10min mut takas tulo matkal jo reilut 30min.
    Tästä teksti osuudesta tuli mahdollisesti aika randomi sillä mulla on hirvee hinku mennä ulos kun on niin hyvä sää niin ei vaan jaksa keskittyä. : DD

 Viimeiseltä työssäoppimispäivältä
 Ideaparkissa kahvilla (:
Lahdessa graffiti

En löytäny ku kolme kuvaa, kun puhelin ja läppäri eivät ole yhteistyö kykyisiä ni en saa sitten kuvia puhelimesta koneelle.. 

Aivan mahtavia biisejä!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti