lauantai 10. elokuuta 2013

44. Timantit on ikuisia

Siinä se vaa kymmenen viikko vierähti nopiaa. Viimene loma päivä oli eilen ja sillee vähä ärsyttävä fiilis ku tuntuu siltä ettei tää loma ois ollu näin "pitkä" ja sitte ku tuntuu siltä ettei oo tehny mitään järkevää koko lomalla vaikka on tehny kaikellaista ja ettei oo käyny missää vaikka on käyny siellä sun täällä. Sitte kans vähä jännittää toi amiksen alku. Ihan vento vieras paikka ja ihmiset. Mut kyllä siihen sitten jo varmaa parin viikon jälkeen tottuu.
    Kesä oli kyllä aika ikimuistonen. Tuli tutustuttua uusiin ihmisiin ja vietettyä ihania hetkiä. Parhaimmat hetket kesästä mitkä jäi päälimmäisenä mieleen oli Viron reissu ja Lintsi päivä parhaan kaverini kanssa. Lintsilläkin uskalsin mennä kaikkiin laitteisiin. Kieputin, Kieppi, Kirnu, UKKO ja Raketti taisivat olla sellaset laitteet missä en ollut aijemmin käynyt. Tajusin, että Kieppiin en enää toiste mene mutta Kieputtimeen ehkä. Kirnu oli ihme kyllä ihan "hauska" laite, Ukkokin oli ihan siedettävä, että toistekin voisin siihen mennä ja Rakettiin rakastuin. Se tunne, kun odottaa ennen kuin se pamahtaa sinne korkealle oli vaan jotenkin niin vapauttavan ihana tunne.
    Kuvailin tossa pari päivää sitten mun kynsilakkoja ja ajattelin, että oisin laittanu ne kuvat tähän samaan postaukseen mutta säästän ne sitten seuraavaan ( menee muuten tää iha pilalle).

Onnen kyyneliä ♥
 Ostin Sea life puodista vai mikä nyt onkaan ni tällasen kirjanmerkin veljelleni mutta tein siitä magneetin, että sen voi laittaa jääkaapin oveen : ) Oli niin osuva niin pakko oli ostaa.
 Aurlahdesta
 Jossain päin Hesaa törmättiin pikku oravaan


Sitte viel nää kynät oli ihania noi timantit nois päissä mut sairaan kalliita niin jätin sit ostamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti