sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

19. This summer is crazy..

Taas tämmöne viikon tauko täs tullu viime blogguksesta. Joo, tän kesän suunnitelmat on menny iha persiillee mut jotkut niist on vaa onnistunu. Ruotsin ja Viron matkat jää kokonaan mut Tuuriin mennää ens viikonloppuna. En tiiä mitä toi mun horoskooppi oikee yrittää vinkkailla mulle mut se on tosi häiritsevää ja se on tehny sitä jo pitkään. Laitan tähän nyt muutaman päivän Kalojen horoskoopin:
Tunnetko jo muutoksen tuulten puhaltavan? Elämäsi kokee mukavan, odottamattoman käänteen, mikä luo hohdetta kaikkeen lähelläsi.
------------
Haaveilet jostakin suuremmasta asiasta, mutta sen aika ei taida olla vielä. Yritä rakentaa sitä valmiimmaksi, että sillä voisi olla mahdollisuuksia toteutua.
-------------
Sinkkukalojen kannattaa olla tarkkana. Lähistölläsi pyörii joku aivan ihana ihminen, jolla on tunteita sinua kohtaan. Taitaa olla kesäheilan paikka.
------------


Heinäkuun yllättävä romantiikan aalto hivelee mieltäsi. Eihän näin pitänyt nyt käydä, mutta rentoudu ja ajelehdi mukana.
------------
Nii et häiritsevääkö..?, ei toki.. Sit yks Jasman käski/pyyti kirjottaa jotain siitä mun blogii ni kerron nyt jotain mitä päähän tulee : D. No Jasman on tosi mukava, kiva, komee, ja hyvää juttu seuraa (kantii tutustuu jos tiiätte (; )ainaki mun mielestä en toisist tiiä. Asuu Tampereella ja syntyny 95 ja ainaki pikkuveli sil on joka on tosi sulonen : ). Nii eli tiivistettynä tutustumisen arvonen jätkä joka on komee ja tykkää jääkiekosta.
Muutama biisi viel loppuun:


Noi biisit on tollasii vähän kesäsii..
mut sit tää on vaa soinu mun päässä koko päivän...
Tässä tää taas mut kirjottelen taas, kun muistan ja kerkiän. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti